Structurile versatile SuperCor®

Utilizate pentru drumuri, căi ferate și aplicații industriale, precum și pentru consolidarea și reconstrucția structurilor existente

Structurile SuperCor® reprezintă noua generație de structuri flexibile, realizate din plăci de oțel ondulat zincat, cu o rigiditate foarte mare.Pentru a prelua încărcările, aceste structuri utilizeazăinteracțiunea cu materialul din umplutură. Capacitatea de preluare a structurilor de tip SuperCor® este mult mai mare decât a structurilor tradiționale din oțel ondulat.

Structurile SuperCor® sunt utilizate pentru construirea de structuri deasupra și sub drumuri și căi ferate. Deschiderile acestor tipuri de structuri pot ajunge până la 25m.

100

Ani

durabilitate

SuperCor

SuperCor

Structurile sunt simplu și ușor de montat. Timpul mediu de asamblare este de câteva zile, iar montajul se realizează cu o echipă mică de oameni.Prima aparție a structurilor de tip SuperCor® datează de la mijlocul anilor 1980.

În zilele noastre au fost folosite în multe țări din întreaga lume. În Polonia, ViaCon produce structuri SuperCor® din 2008.Structurile SuperCor® sunt proiectate pentru toate clasele de încărcare rutieră și feroviară în conformitate cu Euroco-de EN 1991-2:2003 sau în conformitate cu diferite standar-de naționale.

SuperCor

Aplicații

poduri

pasaje superioare

tuneluri

podete

pasaje subterane

tuneluri pietonale

ecoducte

hangare, adăposturi

depozite subterane

protecții benzi pentru transport materiale

Portofoliu

Viacon

Alte produse