Rezervoarele făcute din HelCor® conducte elicoidale din oţel ondulat

Rezervoarele făcute din HelCor® conducte elicoidale din oţel ondulat

Rezervoarele sunt fabricate cu diametre interioare cuprinse între 1000 și 3600 mm, în timp ce lungimea maximă a unui singur element este de 16 m. Acest lucru face posibilă fabricarea unui rezervor cu un volum de peste 150 m3 dintr- o singură bucată, fără asamblarea elementelor de pe șantier. În alte situatii de montaj, elementele individuale sunt îmbi-nate împreună cu utilizarea racordurilor cu flanșă care asigură etanșeitatea completă a sistemului.

 

100

Ani

durabilitate

Toate elementele rezervoarelor sunt protejate împotriva co-roziunii, inca din fabrică, prin intermediul unui strat galva-nizat la cald cu o grosime de 42 um și un strat suplimentar polimeric Trenchcoat ™ cu o grosime minimă de 300 um. Protecția asigură rezistența la acțiunea corozivă a apelor re-ziduale în intervalul de pH ce variază de la 3 la 12.

Parametrii de înaltă rezistență ai conductelor HelCor® permit montarea acestora sub drumuri sau parcări – acoperirea minimă a rezervorului cu pământ, în zonele cu trafic este de 0,6 m, incluzând structura rutiera.Adancimea maximă la care se pot monta rezervoarele este de cca. 12 m.

Sistemele de drenaj din conductele HelCor® au fost aprobate pentru utilizarea în zonele afectate de daune miniere (categoria I-IV) de către Institutul Polonez Central Mining.

Rezervoare subterane

Aplicații

rezervoare de retentie pentru drenarea apelor pluviale

rezervoare de apă pentru singerea incendiilor

rezervoarele de apă procesata (pH-ul cuprinsîntre 3 și 12)

rezervoare de decantare pentru pretratareaapelor uzate(eliminarea substanțelor insuspensie)

separatoare de fuziune pentru indepartarea derivatelor de petrol din apa de ploaie

stații de pompare

puțuri

Interceptoare și conducte

Portofoliu

Viacon

Alte produse