MultiPlate MP200

MultiPlate MP200

Structuri din oțel ondulat îngropate

Componentele din oțel zincat au fost utilizate cu succes în structurile de inginerie civilă de peste 100 de ani. Primele aplicații ale unor astfel de construcții s-au realizat în America de Nord și Rusia, unde a luat naștere ideea de a le folosi în construcțiile de drumuri și căi ferate. Astăzi, structurile din oțel ondulat îngropate sunt utilizate pe scară largă în construcții în întreaga lume. Structurile MultiPlate sunt adesea denumite structuri flexibile.

Interacțiunea terenului de fundare cu oțelul permite con-lucrarea structurilor metalice flexibile cu materialul cu care se realizează umplutura pentru a susține încărcăturile.Structurile sunt economice, ușoare și rapid de montat. Durata medie de montare cu un echipaj mic este de numai câteva zile.Structurile MultiPlate MP200 au fost utilizate în Europa din 1986. Aceste sisteme au fost fabricate de către ViaCon Sp.z o.o. din 2005.

100

Ani

durabilitate

Avantaje structuri MultiPlate MP200:

• MultiPlate MP200 este produs în baza unui certificat CE de control al producției în fabrică nr. 1023-CPR-0640F.

• Avizul tehnic al Institutului Minier Central (GIG) – Polonia: Procesul de producție pentru MultiPlate MP200 implică modelarea mecanică a tablei de oțel în plăci curbate și ondulate, care ulterior sunt zincate la cald. La cerere, plăcile ondulate pot fi vopsite cu vopsea epoxidică. Tot procesul de fabricație are loc într-o fabrică a cărui proces de calitate este controlat. Lungimea standard a plăcii este n x s + 120, unde s = 235 mm și n = 4 ÷ 10. Lățimea standard a plăcii este de 1,2 m (m = 6). Alte lățimi de plăci sunt disponibile la cerere

• Oțelul utilizat pentru fabricarea MultiPlate MP200 este conform PN-EN 10025 și PN-EN 10149. Calitatea oțelului: S235JR, S355J2 sau S355MC. Limita de curgere pentru acest oțel este de 235 MPa și 355 MPa.Alegerea grosimii plăcii depinde de forma structurii, de deschidere, de grosimea acoperirii și de încărcare. Profitați de ocazia de a vă consulta cu Departamentul Tehnic al companiei ViaCon pentru recomandări și asistență pentru proiectul dvs.

MultiPlate MP200

Aplicații

podețe

poduri

supratraversări

tuneluri

subtraversări

pasaje ecologice

hangare

adăposturi

depozite

protecția transportatoarelor cu bandă

protecția conductelor și a conductelor de căldură

rezervoare pentru lichide și ape uzate

rezervoare de colectare

Portofoliu

Viacon

Alte produse