Acrow

Acrow

PODURI PROVIZORII ȘI PERMANENTE

Sistemul podurilor Acrow® 700XS® se bazează pe sistemul Bailey, cunoscut în întreaga lume.

Acrow® 700XS® Podurile Acrow® 700XS® sunt folosite de mulți ani pe șantierele de construcții din întreaga lume. Simplitatea în design și ușurința de asamblare le face foarte populare în domeniul construcțiilor.

Podurile se pot realiza cu o deschidere unică sau cudeschideri multiple. Tablierul se poate proiecta ca grindăcontinuă, rezemată pe pile intermediare, sau sub forma amai multor grinzi simplu rezemate, alcătuind mai multestructuri individuale.

100

Ani

durabilitate

Elementele structurale ale podurilor sunt realizate din oțelde înaltă rezistență și sunt protejate împotriva coroziuniiprin zincare la cald (grosimea stratului de Zinc: 610 g / m2).Podurile Acrow® 700XS® au principalul avantaj că necesităun timp foarte scurt pentru realizarea unei treceri peste unobstacol, fapt care le recomandă ca fiind perfecte pentrusituațiile: prăbușirii structurilor existente, în timpulexecuției proiectelor de investiții pentru drumuri și podurisau în zonele afectate de calamități naturale.

Panourile de rezistență pot fi instalate în diverse moduripentru a crea o structură care să fie adaptabilă la oricecerință specifică de proiectare – este suficient să semodifice configurația panourilor pentru a schimbadeschiderea podului sau pentru preluarea convoaielor maimari sau mai mici. Pentru a asigura o eficiență mai mare,aceste panouri pot avea contravântuiri suple sauranforsate.

ACROW

Aplicații

poduri provizorii pentru drumuri de serviciu în șantierele de construcții

variante ocolitoare pentru situația reparării podurilor situate pe drumurile publice

poduri permanente

pasarele și punți pietonale provizorii sau permanente

estacade (pentru diferite conducte, instalații, etc)

Portofoliu

Viacon

Alte produse