STIRI, EVENIMENTE

ViaCon îmbrățișează viitorul.

9. 17. 2021

De la înființarea sa în 1986, ViaCon a construit peste trei decenii de istorie de care suntem foarte mândri.

ViaCon România a fost înființată în 2010 și a jucat un rol important în multe dintre cele mai mari realizări ale Grupului ViaCon și a contribuit activ la succesul general al acestuia. Există un nume în spatele fiecărei realizări. ViaCon. Dar există multe nume în spatele ViaCon. Oamenii noștri. Oameni care construiesc conexiuni.

Este timpul să ne concentrăm pe ViaCon ca un grup internațional unit, care este gata să sprijine clienții și societatea noastră în întâmpinarea provocărilor lumii moderne. Un grup care leagă experiența și cunoștințele tuturor oamenilor care lucrează pentru și cu ViaCon în 19 țări diferite

Pentru noi, nu este vorba doar despre produsele și soluțiile de ultimă generație pe care ViaCon le oferă, ci despre construirea unei lumi conectate. Azi. Mâine. Și pentru mult timp. Noi stim asta. Și acum, este timpul să anunțăm și lumea.

Ca parte cheie a noii noastre direcții către viitor, ne îmbunătățim comunicarea externă pentru ca mesajele noastre cheie să ajungă către toate persoanele direct implicate. Suntem convinși că acești pași vor consolida și mai mult performanța ViaCon, precum și imaginea companiei noastre. De asemenea, va contribui la unificarea noastră internă în ceea ce privește cine suntem, ce facem și cum facem.

Suntem mândri să vă prezentăm noua identitate vizuală a ViaCon.

Identitate care spune povestea construirii conexiunilor.

Director General,

Constantin-Daniel Schmidt

GALLERIE FOTO
ALTE

Noutati

Mulțumim pentru participare!

Pe 10 noiembrie, am avut plăcerea să găzduim cel de-al doilea webinar al ViaCon Academy.

Experții noștri Piotr Tomala, Jouko Selkämaa și Christian Hammes au susținut subiectul reabilitării și refacerii podurilor și podețelor.

Mulțumim tuturor celor care s-au arătat interesați de evenimentul nostru!

Prezentarea folosită în această sesiune este acum disponibilă pe ViaCon Academy.

Pe www.viaconacademy.com/sources  puteți urmări înregistrarea de la primul nostru webinar pe care l-am găzduit în octombrie.

Rămâneți aproape și nu uitați să vă înscrieți la al treilea eveniment din decembrie! Mai multe pe: www.viaconacademy.com

Vezi mai mult

11. 19. 2021

Webinarul nostru gratuit despre Poduri și Podețe

Vă invităm să vă înscrieți la  webinarul nostru gratuit despre Poduri și Podețe.

Pe 10 noiembrie vom găzdui al doilea nostru webinar care acoperă subiectul reabilitării și consolidării podurilor și podețelor.

Experții noștri Piotr Tomala, Jouko Selkämaa și Christian Hammes vă vor prezenta modalități simple de consolidare sau refacere a  podurilor. Webinarul este complet gratuit și va dura aproximativ 60 de minute.

Vă puteți autentifica cu ușurință de pe laptop, calculator sau telefon de oriunde și, desigur, va exista posibilitatea de a pune întrebări la care lectorii noștri sunt bucuroși să răspundă.

Pentru a vă înscrie vă rugăm să vizitați: https://viaconacademy.com/

Vezi mai mult

11. 4. 2021

Ieri am avut primul nostru webinar! Mulțumim tuturor celor care v-ați alăturat!

eri am găzduit primul nostru webinar,susținut de experții noștri în inginerie civilă - Piotr Tomala, Aida Balas și Yonko Dobrev, cărora vrem să le mulțumim și să îi felicităm.

Am fost încântați să vă împărtășim experiența și să descoperim împreună subiectul Aranjamentului estetic în arhitectura peisagistică.

Au participat peste 170 de persoane și vrem să le mulțumim fiecăruia dintre voi pentru că ați participat împreună cu noi la acest eveniment fantastic.

Pentru cei care doreau să participe la acest webinar, dar nu au putut, avem vești bune! - Puteți vedea sesiunea de înregistrare și toate prezentările mai jos.

Alăturați-vă pentru următorul seminar web via www.viaconacademy.com

Ne revedem acolo!

Vezi mai mult

10. 16. 2021